Skoda - Volkswagen - Audi - Seat
Klanten geven ons een 8.9
0413-363900

Organisatie

Al sinds 1949 is de familie van Doorn actief in de omgeving Veghel.

We zijn ooit begonnen als taxibedrijf. Een activiteit die al snel werd uitgebreid met autoverhuur. Later kwam er een rijschool en een universeel autobedrijf bij. In 1965 werd ons autobedrijf uitgebreid met een dealerschap van Trabant en Wartburg.

In de loop der jaren zijn wij ook dealer geweest van onder andere Renault, Simca en Skoda. Daarnaast kunnen wij ons al jaren specialist noemen op het gebied van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.

Daarom vieren wij in 2015 50 jaar specialisme in elk merk. Complete dienstverlening onder één dak kenmerkt Autobedrijf van Doorn heden ten dage.

Autobedrijf van Doorn is sinds 2005 aangesloten bij AD Autobedrijf. Een internationale garageformule met meer dan 4600 aangesloten bedrijven in Europa. Het voordeel voor u is dat Autobedrijf van Doorn hierdoor beschikt over alle originele A-merk onderdelen tegen de beste prijzen en gebruik maakt van de trainingsfaciliteiten waardoor ook uw auto geen geheimen voor ons heeft. Bovendien profiteert u van twee jaar internationale onderhouds- en reparatiegarantie! 

Graag verwelkomen we u in ons bedrijf op het Binnenveld te Veghel.

Met vriendelijke groeten,

 

Geert-Jan van Doorn