Skoda - Volkswagen - Audi - Seat
Klanten geven ons een 8.9
0413-363900

Meer over trekhaken

Meer over trekhaken


Van Doorn Auto's in Veghel is aangesloten bij trekhaken.nl. Daardoor heeft u een uitgebreide keus aan trekhaken van uitsluitend bekende merken als Bosal, Brink (voorheen Thule) en Oris. Producenten van Nederlandse origine en bovendien belangrijke eerste montage fabrikanten. De trekhaken die wij leveren zijn getest en gekeurd volgens de Europese richtlijn EC 94/20. Deze goedkeuring verzekert een optimale veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit van onze trekhaken ten alle tijden. Het kwaliteitssysteemvan deze fabrieken is wereldwijd ISO/TS 16949 erkend. Een overzicht:

 

Standaard model 

De standaard trekhaak is een integraal geheel met de auto en de kogelstang kan eventueel met een eenvoudige steeksleutel worden verwijderd. Dit type trekhaak is zeer geschikt voor intensief gebruik. Meer info of bestellen?
 

Horizontaal afneembaar

De kogel van een horizontale afneembare trekhaak is eenvoudig te monteren en demonteren. Deze handelingen zijn met één hand uit te voeren. Wanneer de trekhaak is gedemonteerd is enkel een kleine afdekkap zichtbaar. Verticaal afneembaar Een verticaal afneembare trekhaak is volledig onzichtbaar wanneer deze is gedemonteerd. Zelfs de stekkerdoos verdwijnt achter de bumper. Het afneembare gedeelte kan zeer eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd. Meer info of bestellen?
 

Met flenskogel

Dit trekhaaksysteem is uitermate geschikt voor 'heavy-duty' werkzaamheden. Meestal worden de flenssystemen toegepast voor bedrijfs- en off-roadvoertuigen. De standaarduitvoering heeft een twee-gats montage, maar kan in veel gevallen met een uitbreidingsset in een vier-gats montage worden gewijzigd zodat de hoogte van de kogel kan worden aangepast. Meer info of bestellen?
 

Voor compacte en hybride auto's

Geen trekhaak toegestaan? Trekhaken.nl heeft de oplossing! Autofabrikanten investeren in een groene toekomst door de invoering van hybride en compacte auto's. Vaak wordt de montage van een trekhaak door de fabrikanten van deze auto's niet toegestaan. Hiervoor is een speciale montagesteun ontwikkeld. Op de kogel kan een fietsendrager gemonteerd worden. Het slepen van een aanhangwagen of caravan is echter niet mogelijk. Inclusief trekhaakkogel en kabelset. Geschikt voor alle gangbare fietsendragers. Meer info of bestellen?
 

Wegdraaibaar 

De wegdraaibare trekhaak is het meest handige trekhaaksysteem dat er is; voor wie geen trekhaak wil zien, maar wel direct bij de hand wil hebben. De trekhaakkogel is wegdraaibaar en is bedrijfsklaar in enkele seconden. De vergrendeling geschiedt met een duidelijke signalering. Meer info of bestellen?


Maak direct een afspraak