Belangrijke update Corona maatregelen

WIJ ZIJN OPEN !

Op basis van de huidige situatie hebben wij besloten om onze dienstverlening aan te passen om een zo veilig mogelijke omgeving voor zowel u als onze medewerkers te creëren.

Werkplaats :

Belangrijk om te weten is dat onze werkplaats gewoon open blijft voor onderhoud, APK en reparaties. Hier wijzigt niets aan. Ook gemaakte afspraken en wacht-afspraken kunnen gewoon doorgang vinden. Hierbij volgen wij uiteraard de voorschriften van het RIVM.

Graag wijzen wij u erop dat u gratis gebruik kunt maken van onze haal en brengservice en vervangend vervoer, tegen betaling. Mocht u zelf niet naar ons toe kunnen of willen komen dan halen wij de auto kosteloos bij u op voor onderhoud, APK of schade. Hiervoor kunt u ons via de normale kanalen bereiken.

Verkoop :

Wij zijn er natuurlijk nog altijd en we kunnen veel online of per telefoon doen. Tevens is het mogelijk om voor een proefrit of taxatie een afspraak te maken en deze in een thuisomgeving verder te behandelen. Omdat het rijklaarmaken wel door mag gaan is online kopen gewoon mogelijk.  Ziet u een mooie occasion staan, stuur uw aanvraag naar info@vandoornautos.nl zodat wij deze kunnen beantwoorden.

Voor al uw vragen zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar op:

0413-363900